Daniel Platzman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Daniel Platzman
Platzman, 2013
Profil
NamiDaniel James Platzman
Gumelar28 Séptémber 1986 (1986-09-28) (yuswa 33)
Atlanta, Georgia, A.S.
AsalAtlanta, Georgia, A.S.
Aliran
Pacabakan
  • Musisi
  • panulis lagu
  • produser rekaman
  • komposer
  • aktor
Alat musik
  • Dram
  • perkusi
  • vokal
  • viola
  • biola
  • gitar
  • terompet
  • bass
  • klarinet
Taun aktip2011–aywuna
Lébel
Maén diImagine Dragons
Ramatloka

Daniel James Platzman (gumelar 28 Séptémber 1986; umur 33 taun) nyaéta musisi, panulis lagu, produser, ogé komposer ti Amérika Serikat. Anjeunna mangrupikeun drummer pikeun band pop rock, Imagine Dragons.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Archived copy". Diarsipkan dari versi asli tanggal 2014-12-10. Diakses tanggal 2014-12-10. 
  2. "Berklee College of Music". berklee.edu. Diakses tanggal 2014-07-13. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg