Irving Berlin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Irving Berlin
Profil
NamiIsrael Isidore Baline (Beilin)
Gumelar11 Méi 1888
Tyumen, Kakaisaran Rusia[1]
Pupus22 Séptémber 1989 (yuswa 101)
New York City, New York, Amerika Sarikat
AliranBroadway musicals, revues, show tunes
PacabakanPanulis lagu, komposer
Taun aktip1907–1971

Irving Berlin (gumelar di Rusia, 11 Méi 1888 – tilar dunya di New York City, Amerika Serikat, 22 Séptémber 1989 dina umur 101 taun) nyaéta komposer sareng panulis lagu Amérika Serikat, salah sahiji pangarang lagu anu paling bakat sareng terkenal dina sajarah.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Bloom, Nate (19 Des. 2006). "The Jews Who Wrote Christmas Songs". InterfaithFamily. Diakses tanggal 19 Des. 2006. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]