Irving Berlin

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Irving Berlin
Gambar:Irving Berlin (1888-1989) circa 1940.jpg
Profil
NamiIsrael Isidore Baline (Beilin)
Gumelar11 Méi 1888
Tyumen, Kakaisaran Rusia[1]
Pupus22 Séptémber 1989 (yuswa 101)
New York City, New York, Amerika Sarikat
AliranBroadway musicals, revues, show tunes
PacabakanPanulis lagu, komposer
Taun aktip1907–1971

Irving Berlin (gumelar di Rusia, 11 Méi 1888 – maot di New York City, Amerika Serikat, 22 Séptémber 1989 dina umur 101 taun) nyaéta komposer sareng panulis lagu Amérika Serikat, salah sahiji pangarang lagu anu paling bakat sareng terkenal dina sajarah.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Bloom, Nate (19 Des. 2006). "The Jews Who Wrote Christmas Songs". InterfaithFamily. Diakses tanggal 19 Des. 2006. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg
Wikiquote logo
Wikicutatan mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]