Isaq Busur, Bukit, Bener Meriah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Isaq Busur
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Isaq Busur
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBener Meriah
KacamatanBukit

Isaq Busur nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit, Kabupatén Bener Meriah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Bukit, Bener Meriah