Ivete Sangalo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Ivete Sangalo

Ivete Maria Dias de Sangalo Cady (gumelar di Juazeiro, Brasil, 27 Méi 1972; umur 46 taun) atawa nu leuwih kasohor ku sebutan Ivete Sangalo nyaéta saurang musisi.[rujukan?]


Replace this image male.svg