Jagapura Kidul, Gegesik, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jagapura Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Kidul nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gegesik, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg