Jagapura Lor, Gegesik, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jagapura Lor
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanGegesik

Jagapura Lor nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gegesik, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg