Jambo Dalem, Trumon Timur, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jambo Dalem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanTrumon Timur

Jambo Dalem nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Trumon Timur, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Trumon Timur, Aceh Selatan


Gnome-home.svg