Jambo Keupok, Kota Bahagia, Aceh Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jambo Keupok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Selatan
KacamatanKota Bahagia

Jambo Keupok nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kota Bahagia, Kabupatén Aceh Selatan, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kota Bahagia, Aceh Selatan


Gnome-home.svg