Jamur Jelatang, Rantau, Aceh Tamiang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jamur Jelatang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tamiang
KacamatanRantau

Jamur Jelatang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Rantau, Kabupatén Aceh Tamiang, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Rantau, Aceh Tamiang


Gnome-home.svg