Janji Martahan, Harian, Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Janji Martahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténSamosir
KacamatanHarian

Janji Martahan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Harian, Kabupatén Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Harian, Samosir


Gnome-home.svg