Jati Padang, Pasar Minggu, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Jati Padang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Selatan
Kacamatan Pasar Minggu

Jati Padang nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Selatan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg