Jati Padang, Pasar Minggu, Jakarta Selatan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Jati Padang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Kidul
KacamatanPasar Minggu

Jati Padang nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Pasar Minggu, Kota Jakarta Kidul, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.