Jatiasih, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatiasih
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega22 Kilométer pasagi
Pangeusi222.105 (2020) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.09
Désa/kalurahan-

Jatiasih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.