Jatiasih, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jatiasih

Peta lokasi Kacamatan Jatiasih
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 22 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 222.105 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Jatiasih nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png