Lompat ke isi

Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Jatibarang
Peta
Peta lokasi Kacamatan Jatibarang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténIndramayu
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.12.13

Jatibarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]