Jatiroké, Jatinangor, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jatiroké
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatinangor

Jatiroké nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatinangor, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg