Jatisampurna, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jatisampurna
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KotaBekasi
Lega14,49 Kilométer pasagi
Pangeusi116.987 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.75.10
Désa/kalurahan-

Jatisampurna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.