Jatisampurna, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jatisampurna

Peta lokasi Kacamatan Jatisampurna
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 14,49 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 116.987 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Jatisampurna nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png