Jatiwangi, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jatiwangi

Peta lokasi Kacamatan Jatiwangi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 40,03 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jatiwangi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png