Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Jawa Maraja Bah Jambi

Peta lokasi Kacamatan Jawa Maraja Bah Jambi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Simalungun
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jawa Maraja Bah Jambi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Simalungun, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Simalungun Citakan:Jawa Maraja Bah Jambi, Simalungun


Nuvola filesystems folder home.png