Jawilan, Sérang

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kacamatan Jawilan

Peta lokasi Kacamatan Jawilan
Propinsi Banten
Kabupatén Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Jawilan nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.



Nuvola filesystems folder home.png