Jaya Mekar, Cibugel, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Jaya Mekar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanCibugel

Jaya Mekar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibugel, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.