Jennifer Ehle

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jennifer Ehle
Ehle pada tahun 2016
GumelarJennifer Anne Ehle[1][2]
29 Désémber 1969 (1969-12-29) (yuswa 50)
Winston-Salem, North Carolina, Amerika Serikat
PagawéanAktris
Taun aktip1991–ayeuna
PasanganMichael Ryan (m. 2001)
Anak2
KolotnaJohn Ehle
Rosemary Harris

Jennifer Anne Ehle (/ˈl/; gumelar 29 Désémber 1969; umur 50 taun) nyaéta saurang aktris Amérika. Anjeunna meunang Penghargaan TV BAFTA pikeun Pelakon Pangalusna pikeun kalungguhanana salaku Elizabeth Bennet dina taun 1995 di BBC. Pride and Prejudice.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Soekarno.jpg