Jennifer Syme

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jennifer Syme
GumelarJennifer Maria Syme
7 Désémber 1972
Pico Rivera, California, A.S.
Tilar dunya2 April 2001 (yuswa 28)[1]
Los Angeles, California, A.S.
Maot lantaranKecelakaan lalu-lintas
MitraKeanu Reeves (1998–2000)

Jennifer Maria Syme (gumelar 7 Désémber 1972 – tilar dunya 2 April 2001 dina umur 28 taun) éta saurang aktris Amérika sareng asistén pribadi. Anjeunna dina hubungan sareng aktor anu sanés Keanu Reeves ti taun 1998 dugi ka istirahat na di 2000, sababaraha minggu saatos pupusna anak awéwé kusabab stillbirth.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg