Keanu Reeves

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keanu Reeves
Reeves, 2015
GumelarKeanu Charles Reeves
2 Séptémber 1964 (1964-09-02) (yuswa 56)
Beirut, Lebanon
KabangsaanBandéra Kanada Kanada
PagawéanAktor
Taun aktip1984–ayeuna
Mitra

Keanu Charles Reeves (gumelar di Beirut, Lebanon, 2 Séptémber 1964; umur 56 taun)[1][2][3] nyaéta aktor pilem anu sacara umum dibéntangan pilem Hollywood. Anjeunna paling dipikanyaho pikeun peran na dina trilogi The Matrix sareng gaduh dwi kawarganagaraan, Kanada.

Reeves anut agama Buddha sareng kipas hoki. Anjeunna ngagaduhan adina, Kim, anu kakurangan tina leukemia. Bapana Reeves, Samuel, katurunan Tionghoa, Irlandia sareng Hawaii sedengkeun indungna Inggris. Reeves parantos tanggal Jennifer Syme sareng taun 1999 ngagaduhan budak prématur sareng pupus nalika lahir, Ava Archer Reeves. Syme nyalira maot dina 2001 dina kacilakaan mobil.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Keanu Reeves Almost Changed His Name to Chuck Spadina" di YouTube
  2. "Keanu Reeves biography". Diarsipkan dari versi asli tanggal March 22, 2015. 
  3. "Keanu Reeve Biography". Norton Cinema (Virginia, USA). Diarsipkan dari versi asli tanggal July 28, 2019. Diakses tanggal July 28, 2019. Keanu Charles Reeves, whose first name means 'cool breeze over the mountains' in Hawaiian, was born September 2, 1964, in Beirut, Lebanon. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]


Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan