Jeruk Bali

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Jeruk bali
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Sapindales
Family: Rutaceae
Genus: Citrus
Species: C. grandis
Ngaran binomial
Citrus grandis
Osbeck

Jeruk Bali nya éta jenis jeruk anu ukuranna paling gedé ti batan jeruk séjnna. Jeruk bali disebut ogé jeruk pamélo anu asalna ti Magetan Jawa Tengah,mimitina ngaran éta meureun dipatalikeun jeung tilu varietas jeruk pamelo, nya éta pamelo nambangan, pamelo srinyonya, sarta jeruk bali beureum. Anu pamungkas, ayeuna dipikawanoh kalayan ngaran pamelo magetan. Katilu varietas ngabogaan sentra pelak diMagetan. [1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. (id)tanaman jeruk bali (diaksés tanggal 29 Oktober 2011)