Jesse Eisenberg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jesse Eisenberg
BabarJesse Adam Eisenberg
5 Oktober 1983 (1983-10-05) (yuswa 36)[1]
Queens, New York, Amerika Serikat
PakasabanAktor
Taun aktif1999–ayeuna

Jesse Adam Eisenberg (gumelar 5 Oktober 1983; umur 36 taun) mangrupikeun aktor asal Amérika Serikat. Anjeunna maén dina sababaraha film sapertos The Squid and the Whale, Adventureland jeung Zombieland. Akhir-akhirna, anjeunna nampi pujian sareng panghargaan pikeun Academy Award pikeun Aktor Pangalusna pikeun kalungguhanana salaku pencipta Facebook Mark Zuckerberg dina pilem The Social Network.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg