Joglo, Kembangan, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Joglo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanKembangan

Joglo nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kembangan, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg