Johann Sebastian Bach

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach (21 Maret 168528 Juli 1750) nyaéta saurang komponis jeung organis Jérman mangsa Baroque, nu geus diaku salaku salasahiji lulugu komposer sapanjang jaman. Karyana, nu jero ajén kaélmuanana, kamampuhan téhnisna, sarta kaéndahan artistikna, geus jadi inspirasi pikeun ampir sakabéh musisi dina tradisi Éropah, ti Mozart nepi ka Schoenberg.

Baca ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]


Nulis.jpg