John Cena

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Jonathan Felix Anthony "John" Cena, Jr. (lahir 23 April 1977; umur 38 taun) nyaéta pegulat professional Amérika Sarikat, musisi hip-hop jeung aktor. Anjeunna kadaftar di World Wrestling Entertainment (WWE) jeung tampil di WWE RAW.

Salila karirna di pegulat profesional, Cena enggeus meunang 12 kali WWE Champions jeung 3 World Héavyweight Champions. Cena meunang ogé menang 4 kali WWE United States Champions, 2 kali menang World Tag Téam Champions (sakali jeung Shawn Michaels sarta sekali jeung Batista) jeung 2 kali WWE Tag Téam Champions (Sakali ngalawan David Otunga sarta sakali jeung The Miz). Cena jadi jawara Royal Rumble taun 2008 jeung Royal Rumble taun 2013.

Dina WrestleMania XXIX, Cena meunangkeun gelar WWE Championship saenggeus ngéléhkeun The Rock. Waktu Royal Rumble 2014, John éléh ku Randy Orton dina WWE Héavyweight Championship. waktu Elimination Chamber 2014, Cena éléh tanding dina WWE World Héavyweight Championship.

Waktu Monday Night RAW, Cena mimitian gulat jeung Bray Wyatt ti Wyatt Family. Nalika tarung di acara RAW, John éléh nepi ka dibéré topeng Follow the Buzzard ku Wyatt Family atawa anu kakoncara topeng sheep. Waktu WrestleMania XXX Cena ngalawan Bray Wyatt. Cena tuluy ngalawan Wyatt Family. Saminggu saméméh Extreme Rules 2014, di RAW Cena ngomong di jero steel cage. Manéhna rék ngalawan Bray dina Steel Cage Match dina Extreme Rules 2014. Maksudna sangkan teu diganggu ku anggota Wyatt Family nu séjén. Tapi sanggeus nempo hasilna, Cena éléh ngalawan Bray Wyatt di Extreme Rules 2014. John nangtang Bray dina tanding Last Man Standing di acara Payback, di mana manéhna meunang.


Soekarno.jpg