John Deacon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
John Deacon
Deacon, 1979
Profil
Gumelar19 Agustus 1951 (1951-08-19) (yuswa 69)
Oadby, Leicester, Bandéra Inggris Inggris
Aliran
Pacabakan
Alat musik
Taun aktip1965-1997, (pensiun)
Maén di

John Richard Deacon (gumelar di Leicester, Britania Raya, 19 Agustus 1951; umur 69 taun) nyaéta musisi Inggris anu pensiunan, katelah gitaris bass pikeun band rock Queen.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Ken., Dean, (1986). Queen : a visual documentary. London: Omnibus Press. ISBN 0711908575. OCLC 17477626. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg