Jombang, Cilegon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jombang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaCilegon
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.72.05
Désa/kalurahan-

Jombang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Cilegon, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Jombang, Cilegon