Jonggol, Jonggol, Bogor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Jonggol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanJonggol

Jonggol nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jonggol, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.