Jongok Meluem, Kebayakan, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jongok Meluem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKebayakan

Jongok Meluem nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Kebayakan, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Kebayakan, Aceh Tengah


Gnome-home.svg