Jost Gippert

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jost Gippert

Jost Gippert (/ˈjoːst ˈgɪpʰɐt/; lahir dina kaping 12 Maret 1956 ti kota Winz-Niederwenigern, nanging ayeuna nami kota éta sanes Winz- Niederwenigern tapi Hattingen, Jerman) anjeunna ahli ti bidang basa sareng nuju tiajar ti basa Kaukasus sareng anjeunna ogé Prof. Linguistik Perbandingan ti Institut Lingistik Empiris ti Universitas Goethe Frankfurt sareng anjeunna ogé sok ngarang buku.[1]

Cutatan[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan