Jubail

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jubail

الجبيل
J RAWLS - more oil and gas plants.jpg
NagaraBandéra Arab Saudi Arab Saudi
PropinsiAsy-Syarqiyah

Jubail (Basa Arab: الجبيلAl-Jubayl), nyaéta hiji kota di Propinsi Asy-Syarqiyah di Arab Saudi basisireun Teluk Pérsia.

Koordinat: 27°00′N 49°40′E / 27.000°N 49.667°E / 27.000; 49.667

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Citakan:Saudi cities