Jurangbahas, Wangon, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Jurangbahas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanWangon

Jurangbahas nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Wangon, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg