Justin Timberlake

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Justin Timberlake nalika konsér di St.Paul,MN

Justin Randall Timberlake leuwih dipikawanoh Justin Timberlake (gumelar di Memphis, Amérika Sarikat, 31 Januari 1981; umur 37 taun[1]) nyaéta penyanyi asal Amérika Sarikat.[1]

Biografi[édit | édit sumber]

Ngaranna mimiti dipikawanoh nalika jadi anggota boyband 'N Sync.[1] Taun 2002, manéhna mimitian karir solo kalayan ngaluarkeun album Justified anu payu dijual ngaleuwihan tujuh juta kopi di sababaraha nagara.[1] Taun 2004, Timberlake meunang penghargaan Grammy katégori Album Pangalusna jeung lagu Pangalusna, lagu Cry Me A River.[1] Timberlake kungsi bobogohan jeung Britney Spears nepi ka taun 2002, tapi taun 2004 manéhna bobogohan jeung Cameron Diaz.[1]

Karir[édit | édit sumber]

Justin Timberlake ngaku yén berkarir di dua widang sakaligus lain hal anu gamapang.[2] Manéhna nyebutkeun yén manéhna keur bajoang pikeun nyaimbangkeun antara musik jeung akting.[2] Penyanyi sarta aktor The Social Network ieu hayang tetep bisa digawé di dua ieu.[2] Justin Timberlake ayeuna kacatet geus maén dina opat welas film, salah sahijina film The Social Network.[2]


Nulis.jpg



Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f Biografi (Diakses tanggal 13 November 2011)
  2. a b c d Karir (Diakses tanggal 13 November 2011)