Kabandang Ku Kuda Lumping

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabandang Ku Kuda Lumping  
PanulisAhmad Bakri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2008

Kabandang Ku Kuda Lumping nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ahmad Bakri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2008 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg