Kadipatén, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kadipatén

Peta lokasi Kacamatan Kadipatén
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 21,86 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Kadipatén nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Nuvola filesystems folder home.png