Kadugemblo, Kaduhéjo, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kadugemblo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKaduhéjo

Kadugemblo nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Kaduhéjo, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg