Kadumerak, Karang Tanjung, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kadumerak
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanKarang Tanjung

Kadumerak nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Karang Tanjung, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg