Kaduwulung, Situraja, Sumedang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kaduwulung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanSituraja

Kaduwulung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Situraja, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg