Kagubernuran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kagubernuran nyaéta hiji wangun babagian nagara. Pikeun nagara-nagara Arab, istilah ieu ilaharna ditarjamahkeun ti kecap Basa Arab muhafazah (jamak: muhafazat), iwal Tunisia nu ditarjamahkeun ti wilayah. Istilah ieu bisa ogé ngarah kana Kagubernuran jeung Kagubernurjéndralan di Kakaisaran Rusia (Basa Rusia: губерния, guberniya).


Society.png