Kaiji (karéta)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Seri E257 "Kaiji"
Seri 183 "Kaiji"
Seri 185 "Hamakaiji"
Kaiji
Jreast e257 door.jpg
Kaiji seri E257
Informasi
Sistem ékspres terbatas
Status beroperasi
Lokal Jepang
Stasion terminus Stasion Shinjuku
Stasion Kofu
Operasi
Dibuka  ?
Operator JR East
Data teknis
Lébar sepur 1.067 mm
Listrik 1.500 V DC

Kaiji (かいじ?) nyaeta layanan kareta limited express di Jepang dioperasikeun ku East Japan Railway Company (JR East). Kareta ieu antara Shinjuku Station di Tokyo jeung Kōfu Station di Kōfu, Yamanashi liwat Jalur Utama Chūō.

Rute[édit | édit sumber]

Kaiji[édit | édit sumber]

Shinjuku - Kōfu (Sababaraha kareta antara Tokyo jeung Ryūō.)

View Kaiji[édit | édit sumber]

Chiba - Kōfu - Ryūō

Hamakaiji[édit | édit sumber]

Yokohama - Hachiōji - Matsumoto

Kareta nu dipake[édit | édit sumber]

Formasi[édit | édit sumber]

Formasi standar Kaiji (seri E257) mawa salapan gerbong, nomerna ti 3 nepi ka 11. Gerbong 1 jeung 2 ditambahkeun ka sababaraha kareta.

←Shinjuku/Tokyo Kōfu→
3 4 5 6 7 8 9 10 11
N N N N R R G R R R

Katerangan

  • G: Kelas Green
  • R: Kelas biasa, pesen
  • N: Kelas biasa, bebas

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]