Kala Ketol, Ketol, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kala Ketol
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanKetol

Kala Ketol nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Ketol, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Ketol, Aceh Tengah


Gnome-home.svg