Lompat ke isi

Kalanggunung, Cipeucang, Pandéglang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalanggunung
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Kalanggunung
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCipeucang

Kalanggunung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cipeucang, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.