Lompat ke isi

Kalapian, Pontang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Kalapian
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Kalapian
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanPontang

Kalapian nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Pontang, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]


  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745