Kalianyar, Panguragan, Cirebon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kalianyar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanPanguragan

Kalianyar nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panguragan, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg