Kalideres, Kali Deres, Jakarta Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Kalideres
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Barat
KacamatanKali Deres

Kalideres nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Kali Deres, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg