Kalipucang, Pangandaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Kalipucang, Ciamis)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Kalipucang

Peta lokasi Kacamatan Kalipucang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Kalipucang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Transportasi[édit | édit sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

Lambang Kabupaten Ciamis.png

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari



Nuvola filesystems folder home.png