Kaliwinasuh, Purworejo Klampok, Banjarnegara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Kaliwinasuh
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanjarnegara
KacamatanPurworejo Klampok

Kaliwinasuh nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purworejo Klampok, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.