Kamasan, Banjaran, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Kamasan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanBanjaran
Pamaréntahan
 • Nami KuwuHerli Purnomo (Periode 2007-2012)

Kamasan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg